3 начини на кои може да заработувате со вашиот труд! (видео блог)

Никој не ви го кажува ова во школо! Уште повеќе, никој не се осудува или барем ептен ретко некој да зборува за…

Како финансиски најпаметно да ги плаќате вашите сметки? (видео блог)

Според Евростат 36.9% од домаќинствата во Македонија, имаат потешкотии со плаќањето на сметките. Тој процент во Грција изнесува 35.69, а во Бугарија…